top of page

REFERENSER

Staffan har just avslutat jobbet med målning av vårat hus och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Vi är verkligen nöjda med valet av Ydrefalks Måleri då de som liten firma sett oss som kund.

Hur långt uppdrag kalendertid och genomförande

Vi fick en tid i offerten och den höll, 4v på 160m2 +garage, fönster och dörrar. Det regnade några dagar och då målade han altanen inne och när det var för varmt mitt på dagen delade han upp dagen 7-10 och 16-20 så han var mycket flexibel och anpassade sig efter vädret. 

Planeringen och genomförande av uppdraget

Genomförande var bra vi fick rapporter hur långt de kommit.

Professionellt

Staffan var väldigt noggran vid tvätt, skrapning, oljade vid trärent. Sprutade mögelmedel som fick verka. Jag anser att Staffan ser detaljer och är mycket professionell. Ett ex är att han köpte hem en liten burk metallfärg och målade in elskåp på garaget i husfärg. När en ventil på huset gick sönder vid tvätt köpte han ny och ersatte den. Han såg 2 tradiga tegelpannor på taket och rapportera till oss.

”Nerkladdning” typ på fönster eller annat

Vid målning täckte de marken under med fiberduk som tog ev. Spill. Han var mycket noga att kontrollera ev kladd och måla över det. Jag fick kontrollera en sväng innan de plockade hem sakerna ifall jag skulle se något att anmärka på.

Kommunikation

Väldigt lätt att prata med och ser kundens bästa. Vi stämde av flera gånger i veckan då vi sågs på morgonen och när vi jobbat hemifrån. 

Fakturering

Fakturering gjordes i två omgångar och fungerade bra enligt spec.

bottom of page