Skämtsamt

Lite skämtsamt kommer kommentarerna från olika håll..
Kan dom verkligen..
Det går ju inte att samarbeta med..

Jag vet att dom kan! Dom kan precis lika bra som du och jag.
Hur bra är du på samarbete när du förkastar en del av världen? på grund av deras lands styre..

Jag är fortfarande mycket delad i mina åsikter från förra året. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna ena dom.

När jag är hemma och pratar om det träffas det inte sällan på kommentarer som starkt ifrågasätter om de verkligen kan något där nere.. Dom lever ju på oljan.

Jag håller med att vi ska ha ett kritiskt tänkande. men hur aktivt är DITT tänkande när du nästan uteslutande går på var vårt land och massmedia säger? kritiserar du svenska källor när dom spottar ur sig saker eller sväljer du allt tillsammans med dina fördomar?

Jag träffade otroligt många människor där nere, många av dom skulle jag gärna träffa igen och genomföra samarbeten med. Dom och vi är otroligt lika! Du tycker garanterat inte om alla här, du väljer vilka du vill umgås med. Det är samma sak där.

Väljer du vänner med samma omtanke som hemma så ökar dina möjligheter otroligt mycket till att kunna skapa otroliga möjligheter för dig själv! Det gäller vart du än befinner dig!

Nästa gång du är på en ny plats med nya människor, titta dig omkring och försök säg att du inte har samma möjligheter som hemma.. Du borde enligt mig ha större.

Se inte ner på någon du bara hört rykten om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.