Frågor utan svar

När jag hittade den första jag på riktigt älskat, gav hon inget tillbaka…

Nu är det mycket fokus på vart jag vill vara framöver. Hur blir framtiden egentligen? Jag vet inte samtidigt som jag vet precis vad jag egentligen vill. Ovissheten är bara ett spel med mig själv. Att skapa kaos för omgivningen. Ska vara hal, ska inte gå att greppa.

Men längst inne finns önskan om att få älska och en familj.. Bara en! Relationen behöver inte hålla.. Bara jag får ett barn att älska! Jag har inget ord för det jag känner om relationer. Den är skräckinjagande. Skulle jag hitta någon som känns bra skulle jag flytta idag!

Allt annat är bara extra… Jag har uppfyllt det jag vill idag och allt som kommer nu är vara extra. Det går att prioritera om något annat kommer på vägen. Jag skulle ge allt för det. Så var och när kommer jag träffa dig?

Du trodde inte att jag kände något längre… Var jag verkligen så bra på att dölja alltid? Eller ville du inte se det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.